Första inlägget och det står still i huvudet när jag försöker komma på det “rätta” att skriva.
Flera år sedan jag hade en blogg.
Då bodde jag i Stockholm, var singel och pluggade till operationssjuksköterska.
Nu bor jag i fjällen (Edsåsdalen i södra årefjällen) med min sambo, våran son och en hund.

Hade till och från under några år drömt om ett liv i fjällen men inte vågat ta steget själv. Lämna familj, vänner, jobb och kollegor hemma? Nej, det kändes svårt att släppa tryggheten och våga lämna allt.
Samtidigt var jag i perioder rätt olycklig i Stockholm och ville därifrån. Blev stressad av stan, alla intryck, trängseln och allt det ytliga.
Saknade att ha naturen utanför dörren, att kunna ta på mig löparskorna och bara dra ut själv, utan att möta någon när jag ville vara ifred.

Träffade Calle som hade flyttat hit några år tidigare och när våran son var nyfödd för drygt 1,5 år sedan sålde jag min lägenhet i Stockholm och flyttade hit.
Även om jag saknar mina nära och kära hemma så känns det lite som en dröm att bo här. Allt friluftsliv och naturen! Har aldrig bott på en vackrare plats. Det är en helt annan livskvalitet och vintrarna är helt magiska.

Så, med det skrivet är tanken med den här bloggen att dela med mig av mitt liv här uppe; fjällen, skidåkning, löpträning, annan träning, föräldraliv och lite annat smått och gott som livet har att erbjuda.
Hoppas ni kan finna den intressant och inspirerande!


Jag och Krut på Renfjället
En av alla skidturer i vintras
Vårat lilla hus
Utsikt från huset
Utsikt mot Lillvalen

2 thoughts on “Välkomna hit!

  1. Du har verkligen flyttat till ditt rätta element, du verkar lycklig och landad.
    Ser ju dessutom helt fantastiskt ut. Även om jag älskar att bo i södra Sverige och att våren kommer tidigt, så kan jag sakna närheten till fjällen. Och att åka skidor! Tyvärr är jag ihop med en man som inte gillar att åka till fjällen, haha!

  2. Ja det är skönt och fridfullt att bo här.
    Förstår dig.. Ni har våren och sommaren, men det är också något magiskt med riktig vinter. Du får åka upp själv, om han inte vill lära sig att gilla det vill säga 😉 Finns ju många olika typer av skidåkning tex.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s