Herregud så dålig jag är på att uppdatera! Har ärligt talat haft noll motivation till att lägga upp nya inlägg. Kan ju inte lova att jag ska bättra mig men jag ska iallafall försöka.

Här har det blivit sommar med sol, grönska och värme. Har verkligen njutit de senaste två veckorna! Badat i sjön varje dag där temperaturen har gått från +1C° till ca +10C°. Ordagrant isande första dagarna, som att bada i en Mojito, för att senaste dagarna kännas rätt skönt!

Badar i en isdrink. +1C°. Kallt då men skönt efteråt.
Löprunda på fjället. Vätskekontroll i en fjällbäck.
Fortfarande kallt men isen är iaf borta!

Jag älskar verkligen att kallbada! När man lär sig att kontrollera andningen och faktiskt kan ligga kvar i det kalla vattnet, andas långsamt och känna att man blir lugn. Det är en riktigt härlig känsla! Efteråt mår man så bra. Helt klart beroendeframkallande. Och sjukt bra för hälsan! Kroppen lär sig hantera stress bättre, immunförsvaret blir starkare och många andra fördelar.

Frukost på altanen.
Hensjön
Morgonjogg i Åre.
Lite styrketräning i Åre.
Jag älskar den här bilden. Att sitta på bryggan med en kaffe efter ett morgondopp. Lugnet. Båten. Livet.
Alf har lärt sig att blåsa på maskrosor. Jag blir löjligt stolt över varje ny sak han lär sig.
Posted in Uncategorized