Inser att jag inte uppdaterat här sedan i juni. Hela sommaren har gått och jag har nog både gett upp och glömt bort bloggen lite.
Fram tills nu då jag plötsligt kände för att börja skriva lite mer regelbundet igen.

Hela sommaren har vi varit nere i Stockholm, främst Roslagen där jag är uppvuxen. Vi har umgåtts med familjer och vänner, solat och badat. Vädret var ju helt fantastiskt vilket är tacksamt när man har småbarn, bara att öppna dörren och låta honom leka fritt på gården.
Vi var också en sväng till Öland där vi tältade i fyra dagar för att sedan hälsa på min syster med familj i Karlshamn några dagar. Fantastiskt hus dom köpt där och totalrenoverat med väldigt stilfull smak. Minst sagt inspirerande.

Alf ute på Östergården hos mormor
Varma sommarkvällar med kvällsbad
Jag och Alf på Öland
Vattnet kändes som medelhavet!
Alf och Calle
Våran lilla brunböna med solblekt hår
Potträning på stranden
Hos syster i Karlshamn
Som sagt inspirerande hem
Alf käkar melon till frukost
Dagstrip till Arholma

Nu är vi tillbaka i Edsåsdalen sedan en månad och jag har börjat jobba efter drygt två års mammaledighet.
Det känns att det var länge sedan jag stod på operation. Nytt sjukhus, nya rutiner, nya människor, nya operationer, nya instrument och det känns ibland som att jag aldrig jobbat som opsyrra förut. Men antar att jag kommer in i det så småningom.

Dom lediga dagarna vill man ju nu njuta av extra mycket. Hittills mest fjällturer, löprundor och kallbad. Ser fram emot mer fjällöpning nu när hösten börjar bli så vacker och luften är så frisk och skön. Det gäller att passa på, snart är snön här!

Tillbaka i fjällen
Dags för kallbad igen
Jag och Alf på fjälltur
Mer kallbad


Posted in Uncategorized