Det är 10 mil till mitt jobb vilket innebär att de dagarna blir rätt långa.
Att köra ett långpass efter jobbet är inte aktuellt eftersom jag såklart vill hinna hem och hänga lite med Alf innan han ska gå och lägga sig.
Så innan snön kommer passar jag på att cykla fram och tillbaka till tåget. En mil nästan bara nedför dit och en mil nästan bara uppför hem vilket blir ett bra benpass på hemvägen (jag är glad att det inte är tvärtom haha).
Jag blir ju knäpp när jag inte får träna så det känns som en bra lösning.
Drar hemifrån 05:45 och kommer hem 18:15.
Segt när väckarklockan ringer (är absolut ingen morgonmänniska) men när jag väl är uppe och ute i friska luften så känns det helt ok!

Jag har ambitionen att springa fram och tillbaka när snön kommer men vetefan om jag kommer orka gå upp så tidigt. Det skulle innebära att jag måste gå upp ca 04:50. Att gå upp FÖRE kl 5 känns lite väl. Att sedan springa en mil uppför efter en jobbdag skulle också ta rätt lång tid. Men någon gång ska jag väl prova!

Mörka mornar nu
Posted in Uncategorized