Känns som att den här dagen är väldigt lik gårdagen.
Frukost. Promenad. Krut fått leka med Bob. Alf fortfarande snorig. Lunch. Snöblandat regn (fast mer snö den här gången). Alf sova i vagnen och jag tar det lugnt i soffan.

Jag har i alla fall ringt ett par samtal gällande min bil. Dels måste jag fixa en liten lackskada efter frätande fågelbajs. Dyr läxa att inte torka bort skiten på en gång. Läs och lär!
Har även ringt efter en offert då det är en leasingbil där leasingen går ut i november och jag funderar på om jag ska köpa loss den.
Det vore ju skönt att slippa köra fram och tillbaka till Stockholm för att lämna tillbaka den när jag ändå kommer behöva en ny bil.
Tål att tänkas på.

Krut och Bob. Best buddies.
Igår la sig snön på topparna
Snart vinter!

Känner ett starkt sug efter en löprunda!
Tänkte först att jag skulle ta en löptur med Alf i vagnen, men det är ju så skönt att bara hänga i soffan när han ligger och sover. Dålig ursäkt men det är också skönare/lättare/roligare att springa utan vagnen då jag inte blir beroende av att hålla mig på vägen utan kan springa mer i backar (som om det finns några flacka vägar här?) och skog.
Calle har extra mycket jobb denna veckan så jag är själv med Alf från tidig morgon till sen kväll vilket inte heller underlättar för en runda med bara mig själv.
Gilla läget. Spring med vagnen. Eller träna hemma.

Saknar också att styrketräna och har nog bestämt mig för att köpa kort på SATS i Åre.
Har inte tränat på gym sedan innan Alf föddes, dvs ca 2,5 år sedan!
Jag hade någon period förut då jag styrketränade ca 4-5 gånger i veckan och var rätt fit!
Nu ser ju livet annorlunda ut så målet är styrketräning 1-2 gånger i veckan men där jag även får en helt annan vardagsmotion, tack vare att jag bor som jag gör, samt löpträning och skidåkning som också ger väldigt mycket eller egentligen mer om man inte enbart är ute efter att bygga muskler.
Jag föredrar en kropp som, förutom är stark, också har en bra kondition tack vare vardagsmotion och konditionsträning ute i friska luften tillsammans med en hälsosam kost, vila och återhämtning.

I våras
På den tiden jag mest styrketränade
Posted in Uncategorized